Frukt och Kaffe på Jobbet!!

 

Frukt&Co består av en samling mycket hängivna kaffeälskare som sedan många år hjälper över tusen företag runt om i Sverige med allt som rör kaffe, kaffehantering, automater, frukt och mycket mer.

Då vi är ett fristående företag utan fördyrande mellanhänder erbjuder vi en hög flexibilitet och låg prisnivå. Detta är vårt signum. Vi har Svedala som bas för vårt företag.

Kaffet kommer från kända rosterier och automaterna som vi tillhandahåller kommer från ledande tillverkare som garanterar hög kvalité, tillförlitlighet och prestanda.

För att säkerställa att ni som kund i lugn och ro kan njuta en god kopp kaffe har vi en serviceavdelning med experter på kaffeautomater alltid till er tjänst som med snabb inställelsetid avhjälper eventuella driftstopp och jobbar aktivt för att hålla er utrustning i absolut bästa skick.

Vår affärsidé är att erbjuda helheten inom Kaffe och Frukt till våra kunder. Vårt motto är att leverera högklassiga tjänster inom Kaffe, frukt, frukost och konferens service till kontor, sjukhus, vårdenheter och företag i Skåne. Efter som att Kaffe skall smaka gott!! så utbildar vi oss hela tiden t.ex. Barista utbildning och teknisk utbildning så att vi kan erbjuda en smak upplevelse på våra automater.

Vi har ett brett utbud av Kaffeautomater, Vattenautomater, Kaffe bryggare, frukt och livsmedel som finns att beställa i vår webshop. Alltid till konkurrenskraftiga priser, utan att kompromissa på den personliga kontakten eller servicenivån.

Vår frukost och fikaservice gör det lättare för er att få mjölk, bröd, kaffe mm. till ert företag. Istället för att använda någon av personalen till att gå och handla som tar dyrbar tid.

Vi levererar på följande orter, Malmö, Lund, Ystad, Trelleborg, Skurup, Svedala, Höllviken, Vellinge, Åkarp, Lomma, Eslöv, Löddeköpinge, Oxie.

 

Tänk på att frukt och kaffe på jobbet är fullt avdragsgillt för ert företag.

Välkommen till oss.